Salutarea directorului

 

Stimat cititor,

Este o mare plăcere pentru noi să fim contactați de tine.

Cea mai importantă valoare din organizația noastră este dezvoltarea. Dezvoltarea oferă șansa pentru o viață mai fericită, mai bogată și mai valoroasă. Fie că este vorba de dezvoltarea noastră personală în relațiile familiale, din cercul de prieteni sau în carieră, fie că vorbim de dezvoltarea comunității, impactul este simțit nu numai de către respectiva persoană sau comunitate, ci de către societatea în ansamblu.

Dezvoltarea are un preț, iar prețul pe care îl plătim, dincolo de timpul și energia consumată, este evoluția, ca urmare a dezvoltării. Acesta este punctul în care vom avea nevoie de credința, care este deja legată de spiritualitatea noastră, conform căreia suntem pe această planetă să evoluăm, și această dezvoltare își aduce întotdeauna rodul pe termen lung.

Progresul este viața însăși!

Tuturor celor care aleg calea dezvoltării, și își asumă responsabilitatea personală pentru ei înșiși, sau ca lideri pentru comunitatea lor, acelora Asociația Progress Art le oferă sprijin și asistență, acolo unde dezvoltarea este văzută ca o artă.

Mária Laura Szabó

Director general